Eind december hebben we afscheid genomen van Jeanette Nijland. Na zich jarenlang met hart en ziel te hebben ingezet voor de kwetsbare kinderen, volwassenen en ouderen, gaat zij van een welverdiend pensioen genieten. We zijn Jeanette zeer dankbaar voor al haar inzet.

Een warm welkom is er voor Hendrika de Vries. Vanaf 1 januari 2022 vormt zij samen met Marianne Sinot de Raad van Bestuur van Regiecentrum Bescherming en Veiligheid. Hendrika heeft ruim 20 jaar kennis en ervaring in leidinggevende functies in de jeugdzorg. Met zijn tweeën vormen zij weer een sterk duo. Samen gaan zij zich sterk maken voor kinderen, jongeren en volwassenen voor wie een veilig leven zonder geweld geen vanzelfsprekendheid is.

Raad van Bestuur Regiecentrum Bescherming en Veiligheid 2022
Marianne Sinot en Hendrika de Vries – Raad van Bestuur Regiecentrum Bescherming en Veiligheid