De afgelopen tijd zijn de maatregelen vanuit de overheid om het coronavirus te bestrijden weer aangescherpt. Ook de komende tijd blijft onzeker. Maar ongeacht of de maatregelen verder aangescherpt of versoepeld worden, onze boodschap voor u blijft hetzelfde. Wij zijn er voor u en u kunt op ons rekenen. Ons werk gaat altijd door. De veiligheid van het kind is voor ons altijd leidend.

Hoe houden wij contact met u?

We blijven in contact met u, ook in fysieke vorm. Wij volgen bij alle afwegingen die wij maken de richtlijnen van de RIVM. Om het risico tot een besmetting met het coronavirus tot het minimum te beperken en de veiligheid van u en van onszelf te kunnen waarborgen, zijn onderstaande punten voor ons allemaal heel belangrijk. Uw gezondheid en de gezondheid van de medewerkers staat voorop.

  • Wij houden altijd de richtlijnen van het RIVM aan. Wij houden 1,5 meter afstand, schudden geen handen en dragen in publieke binnenruimtes een mondkapje.
  • Heeft u of één van uw gezinsleden gezondheidsklachten? Laat het ons weten, zodat we de juiste maatregelen kunnen nemen.
  • Bent u of één van uw gezinsleden positief getest op het coronavirus? Laat het ons weten, zodat we de juiste maatregelen kunnen nemen. Als het nodig is, kunnen we daarbij gebruik maken van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Huisbezoek

Wij vinden dat face-to-face contact met kinderen en gezinnen essentieel is om echt contact te maken, de veiligheid van een kind in te kunnen schatten en goed samen te kunnen werken met een gezin. Daarom blijven wij kinderen en gezinnen face-to-face ontmoeten, mits dat voor ieders gezondheid veilig en verantwoord kan. Samen met cliënten bekijken we of dat bij een gezin thuis kan, op kantoor of op een andere plek. In sommige situaties kan het voorkomen dat gesprekken op een alternatieve manier worden gevoerd, zoals via beeldbellen.

Bezoek op kantoor

Wij ontvangen alleen bezoekers op afspraak. Onze spreekruimten zijn zo ingericht dat de 1,5 meter afstand te allen tijde bewaard blijft. Op onze locatie zijn desinfecterende middelen aanwezig en hebben we looproutes gemaakt. We vragen u om een mondkapje te dragen als u bij ons binnenkomt. Wij maken zelf ook gebruik van een mondkapje.

Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis. Zij zijn bereikbaar via de normale contactgegevens.

Tips voor gezinnen in tijden van corona