Vanuit onze opdracht vinden wij het belangrijk steeds te bedenken hoe we in deze periode onze begeleiding goed vorm kunnen geven. Hierbij wegen de gevolgen van de beperkingen, nu de maatregelen langer duren, zwaarder. Ons uitgangspunt is daarom dat we waar nodig gaan wij op huisbezoek en ruimte creëren voor het nakomen van omgangsregelingen, waarbij we blijven waken voor de gezondheid van een ieder. Hierbij nemen wij voor ieder cliëntcontact een beslissing op maat, steeds ook in het licht van de landelijke maatregelen.

Onze locatie is zodanig aangepast dat ze gedeeltelijk opengesteld kunnen worden om cliënten te spreken. In verband met corona ontvangen wij alleen bezoekers op afspraak. Wij vragen u vriendelijk om tijdens uw bezoek een mondkapje te dragen.

Waar mogelijk blijven onze medewerkers vanuit huis werken.

Meer informatie over het coronavirus op de website van het RIVM.

Tips voor gezinnen in tijden van corona